huur
immo
kopen
oldtimer
opleiding seo specialist
partytent
piano
seo schrijver
topper
tweedehands

Resultaten voor bouwgrond

bouwgrond
Gronden te koop in België ERA Belgium.
Nachtegalenlaan BG, 8880 Ledegem. € 699 000. Bouwgrond met verkavenlingsvergunning voor 10 villas. Beho 0, 6670 Gouvy. € 695 000. Twee woningen, bouwgrond en loods in Oudenaarde te koop. Fietelstraat 159, 9700 Oudenaarde. € 650 000. Uniek gelegen perceel bouwgrond in Sint-Idesbald!
bouwgrond
Sitemap.
Contacteer ons via mail Bel ons Hou me op de hoogte. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop. Bouwgrond Te koop.
bouwgrond
Woning of bouwgrond kopen? - Vlaamse Milieumaatschappij.
Dan moet je deze eigen waterwinning afmelden. Lees hier meer over het gebruik van grondwater. Loden leidingen zijn vooral te vinden in woningen van voor de jaren 70. Vaak werden ze vervangen, maar het is goed mogelijk dat er nog loden koppelstukken of buizen in de woning aanwezig zijn. Is dat het geval, dan kun je die best zo snel mogelijk vervangen. Lees hier meer over lood in je drinkwater. Ondoordacht bouwen in overstromingsgevoelig gebied verhoogt het risico op waterschade.
bouwgrond
Tips om bouwgrond te vinden Powerplus.
Zowel in Vlaanderen als in Nederland verkopen de gemeentebesturen soms ook zelf bouwgrond. Bekijk dus zeker de sites van gemeenten waar je graag zou wonen. Of bel het lokale bestuur op, om na te gaan of er plannen zijn om bouwgrond te koop te stellen.
Wanneer mag u een sociale woning of bouwgrond kopen? VMSW.
Home Ik ben particulier Kopen van een sociale woning Wanneer mag u een sociale woning of bouwgrond kopen? Wanneer mag u een sociale woning of bouwgrond kopen? Voorwaarden voor de aankoop. U moet zich kandidaat stellen en voldoen aan voorwaarden rond leeftijd, inkomen en eigendom.
Wanneer is een stuk grond. bouwgrond? - NotaBene.
Veronderstel dat je een grond koopt die niet in een verkaveling ligt, hoe weet je dan of het bouwgrond is? Als de verkoper van de grond meteen een stedenbouwkundige vergunning vandaag eveneens gekend onder de nieuwe benaming omgevingsvergunning kan voorleggen, kan je zeker zijn dat die grond bouwgrond is.
Ga je een bouwgrond kopen? Dit moet je weten! - vtwonen.be.
Dit moet je weten! Ga je een bouwgrond kopen? Dit moet je weten! Waar te beginnen als je, net als Sonja en Jeroen, zelf een huis wilt bouwen? Stap 1: regel een stuk bouwgrond waarop dat droomhuis komt te staan.
Ook een verlaagd tarief bij aankoop van uw bouwgrond? - Vastgoed - Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Ook een verlaagd tarief bij aankoop van uw bouwgrond? Sinds 01.06.2018 kunt u in Vlaanderen een gezinswoning kopen tegen verlaagde tarieven, maar gelden die ook voor de bouwgrond waarop u uw gezinswoning wilt bouwen? Zijn er ook voordeeltarieven voor Brusselse en Waalse bouwgronden?

Contacteer ons